Hogyan zajlik egy kismama fotózás?

Miután felvetted velem a kapcsolatot átbeszéljük,hogy a várandósságod hanyadik hetében jársz, illetve, figyelembe veszem a saját elképzeléseid a fotózással kapcsolatban és én ennek függvényében fogok időpontokat kiajánlani.

Átbeszéljük,hogy ruhák szempontjából milyen elképzeléseid vannak, előre ki tudod választani,hogy a saját ruháim közül melyekben szeretnél fotózkodni,illetve segítek abban, hogy a párodnak/családnak milyen ruhákra lesz szükségük. Amennyiben szeretnétek stylist által összeállított szettekben is fotózkodni,erre is van lehetőség,melyet előre kell nekem jelezni,utána pedig összekötlek a stylisttal,hogy ti is át tudjátok beszélni az elképzeléseid illetve a méreteket. A stylist nem a saját ruháitokból állítja össze a szetteket,hanem elmegy egy „bevásárló” körútra és különböző márkák ruháit hozza el a stúdióba.

Egyeztetünk még a sminkről és a hajadról is hiszen ez fontos kiegészítője a fotózásnak.

Ha megvan minden információ véglegesítjük a fotózás időpontját,ehhez viszont az általad kiválasztott csomag 50%-nak elutalása szükséges.

A fotózás napján először a sminkes kolléganő kezei által fogsz még csodálatosabb lenni,valamint ő is fogja a hajadat elkészíteni. Általában 1-1,5óraval kell számolni a fotózás előtt.

Ahogy elkészültél már el is kezdjük a fotózást. Amennyiben családi képek is készülnek,akkor először elkészítjük a családi képeket,hiszen a gyerekek türelme véges J utána pedig nyugiban tudunk tovább dolgozni. Amennyiben csak a párod szeretne még részt venni a fotózáson,akkor átbeszéljük,hogy neki hogy jobb ha az elején csatlakozik hozzánk vagy a fotózás vége felé. A fotózás alatt csak én leszek jelen,illetve ha stylist szolgáltatást is igénybe vesztek akkor még ő.

Az elkészült nyers képeket max 3 napon belül átadom,méghozzá egy online képgalériában,ahonnan letölthetőek a képek,illetve meg is lehet jelölni azokat,amiket retusra szeretnétek kérni. A retusált képek elkészítési ideje 3 hét,melyeket szintén egy letölthető verzióban fogok átadni.

Amennyiben albumot vagy vászonképet szeretnétek készíttetni az elkészült fotókból nagyon szívesen segítek,hogy hol érdemes csináltatni.

Ha Neked is aktuális már, érdeklődj vagy kérdezz bátran ezen a linken!